Om oss

Varför skapades Bitcoin Era initialt?

Under senare tid så har den lukrativa handeln med kryptovalutor fullkomligt exploderat i popularitet, främst på grund av att även gemene man upptäckt hur lukrativt det hela egentligen är.

I takt med att handeln växer så har även efterfrågan på en lämplig handelsplattform blivit mer påtagligt, ett tomrum som Bitcoin Era önskar fylla genom att tillhandahålla marknadens vassaste mäklare och verktyg.

Målet med Bitcoin Era är att oavsett din bakgrund så ska du inom några minuter kunna registrera dig, sätta in pengar att investera och komma i gång med handeln utan att behöva bry dig om bakomliggande faktorer.

Om du fortfarande känner dig en aning osäker så kan du alltid välja att komma i gång med det hela genom att nyttja demoläget. Här får du möjligheten att testa plattformen och utföra handeln, där den enda skillnaden ter sig i from av att du handlar med fiktiva pengar.

På vilket sätt är Bitcoin Era annorlunda från dess konkurrenter?

Härnäst så kommer vi att belysa i punktform varför du ska välja Bitcoin Era tullförmån för deras konkurrenter när det kommer till handeln med kryptovalutor såsom Bitcoin, Ethereum med flera:

  • Handelsplattformen har en utarbetad, snabb och koncis registreringsprocess.
  • Du kan utarbeta en investeringsstrategi utan att riskera dina egna pengar.
  • Handla med en modern, koncist och användarvänlig kryptoplattform.
  • Du får möjligheten att prova på handeln i skarpt läge med demokontot.
  • Nyttja plattform i form av app för att kunna utföra dina affärer på språng.
  • Investera mindre belopp för att få en känsla för själva handeln.
  • Investera hos en säker och beprövad handelsplattform av hög kvalitet.
  • Du blir ej applicerad några avgifter vid handeln med kryptovalutor.
  • Investera i kryptovalutor under dygnets alla tider, oavsett var du befinner dig.
  • Ta del av de råd som erbjuds av plattformens mäklare, utan extra kostnad.

Ovanstående lista utgör endast en fraktion av de olika fördelar som tillhandahålls av Bitcoin Era. Upptäck en handelsplattform som erbjuder så mycket mer än konkurrenterna!

Börja handla med kryptovalutor redan idag!

Det har aldrig tidigare varit mer enklare och snabbare att börja handla med Bitcoin och andra kryptovalutor än vad som är fallet idag. Är du mer än sugen på att börja handla så kan du göra så inom de närmsta minuterna.

Det första som du behöver göra är att registrera dig som en legitim handlare hos Bitcoin Era. Du kommer härnäst att motta en verifieringslänk till den angivna e-postadressen som du specificerat.

När du verifierat ditt konto så kommer en mäklare att ta kontakt med dig för att diskutera hur du ska komma i gång med handeln. Om du är dock ivrig på att komma igång per omgående så kan du välja bort mäklare genom att först prova demoläget, där du får en känsla för handeln hos Bitcoin Era.

Den sista steget är att sätta in medel att investera med hos Bitcoin Era och börja spekulera i värdet hos Bitcoin men även andra kryptovalutor så som Ethereum och dylikt.